Encountering the Fathers Love

De vaderhartschool begint weer!

De eerste vaderhartschool is van 17 juli tot 21 juli 2017.
De tweede vaderhartschool is van 9 oktober tot 13 oktokber 2017.

Deze unieke scholen zijn vol van onderwijs, bediening en impartatie. De nadruk tijdens deze week ligt op het ontvangen van de liefde van onze Hemelse Vader zodat we zelf tot genezing kunnen komen. Als je hongerig bent voor meer liefde van de Vader, als je een verlangen hebt voor een diepere persoonlijke ontmoeting met God, of als je weet dat God je roept om anderen te bedienen met Zijn liefde, dan is deze school voor jou. Onderwerpen zoals het kennen van de Vader, verstand versus hart, het hart van een wees, verschillende soorten vaders, de kracht van zegen en eer, en nog veel meer zullen worden behandeld. Iedereen is welkom.

De ochtend begint om 9.30 uur met een tijd van lofprijs en aanbidding gevolgd door 4 verschillende sessies van onderwijs, bediening en impartatie. Tussendoor is er ruimte voor koffie en thee. Tijdens de lunch zijn er, tegen een kleine vergoeding, soep en broodjes te verkrijgen. De dag eindigt rond 17.00 uur.

Het lesgeld bedraagt voor een hele week 100 euro per persoon. Koffie, thee en taart is hierbij inbegrepen. Hoewel het aan te raden is deze school in zijn geheel te volgen, is het ook mogelijk om een of meerdere dagen te komen. Dan kost het 25 euro per dag.

Een echtpaar betaalt 175 euro per week.

Er is helaas (nog) geen kinderopvang tijdens deze school.

David & Faith Dalley

Deze scholen worden geleid door David en Faith Dalley uit Bath in Engeland, samen met een team vanuit Embassy Amsterdam.

Als je meer wilt weten over de sprekers, kijk dan op de volgende website: http://www.davidandfaithdalley.com/who/

Deze school is echt een aanrader voor iedereen. Het werkelijk weten én ervaren dat je een geliefd kind bent van de Hemelse Vader zal een heel nieuwe input geven aan je relatie met Hem!

Klik HIER om je in te schrijven
<