Dominion Centre

God's Embassy Amsterdam houdt haar diensten en het meerendeel van haar activiteiten in het Dominion Centre. Dominion Centre is een apostolisch centrum, oftewel een plaats waar ruimte is om projecten en activiteiten te ontplooien die God's Koninkrijk op aarde willen brengen.
Dit varieert van trainingen en scholen die worden gegeven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, geestelijke ontwikkeling, kunst, expressie tot het hosten van concerten, conferenties en evenementen.
Voor meer informatie over activiteiten in en mogelijkheden tot huur van een ruimte kunt u terecht op de website van Dominion Facilities BV.

Adres en routebeschrijving

Adres

Dominion Centre
Ellermanstraat 30
1114 AK  Amsterdam-Duivendrecht
 

Routebeschrijving

Met het OV

Trein
Bij aankomst in Amsterdam (bijvoorbeeld Amsterdam Centraal, Zuidm Amstel Duivendrecht Bijlmer ArenA) overstappen op de metro (zie hieronder) 

Metro
Halte Van der Madeweg
Bij het verlaten van het metrostation de weg oversteken en even rechts aanhouden en vervolgens links langs het spoor blijven lopen tot het einde van de weg. 
Het Dominion Centre staat op de laatste hoek aan je rechterhand.

Meer informatie over het openbaar vervoer vind je op www.9292ov.nl
 

Met de auto

Vanaf de A10 neem afslag S111
Op de Spaklerweg bij de kruising met de Van der Madeweg rechtdoor.
Daarna eerste straat links. Blijf op de parallelweg.
Linksaf bij Hyundai garage. Dit is de Ellermanstraat. Dominion Centre staat aan het eind van de straat (hoek) aan je linkerhand.

Vanaf de A9 neem afslag S111

LET OP! Sommige navigatiesystemen (o.a. TomTom) hebben het adres staan in Duivendrecht met postcode 1115 RM.

 

<