Dit is onze staf

Dick Westerhof

Dick Westerhof is in Groningen geboren en opgegroeid. Toen hij 17 jaar was ging hij civiele techniek aan de TU Delft studeren. Daar is hij in contact met de Navigators gekomen en heeft hij de Here aangenomen. Na zijn studie en militaire dienst werkte hij ruim drie jaar bij ‘In de Ruimte’, een Christelijke organisatie met een roeping voor de ‘familieberg’. Na deze tijd riep God hem medio jaren 80 voor Amsterdam. Sindsdien heeft God zijn roeping voor deze stad ruimschoots bevestigd. Dick en zijn vrouw Arleen trouwden in 1995. Voordat ze God’s Embassy Amsterdam stichtten in 2005 was hij oudste in een evangelische gemeente in de stad en, samen met Arleen, mede-voorganger van een charismatische gemeente. Dick is voorganger, samen met zijn vrouw, van God’s Embassy Amsterdam. Dick is ook de oprichter van de Coalitie voor Apostolische Reformatie (CAR), een landelijk apostolisch netwerk toegewijd aan het toerusten en het oprichten van mensen met een roeping en een verlangen om impact te hebben in de zeven invloedsferen (religie, familie, onderwijs, business en economie, politiek, media en kunst en cultuur). Dick heeft een passie om de boodschap van het Evangelie van het Koninkrijk door te zien breken in Nederland.

E-mail Dick Westerhof

Arleen Westerhof

Arleen Westerhof is op Jamaica geboren en is dichtbij Toronto, Canada opgegroeid. Na haar studie en promotie in Canada heeft zij twee jaar bij de Universiteit van Londen in Engeland gewerkt. Daarna heeft God de deur voor haar geopende om naar Amsterdam te komen. Eén van de allereerste keren dat zij op het stationsplein in Amsterdam stond hoorde zij duidelijk de stem van de Heilige Geest zeggen, ‘Je bent thuis!’ Sindsdien heeft God haar roeping voor deze stad en voor dit land bevestigd. Arleen is, samen met Dick, voorganger van God’s Embassy Amsterdam. Zij is ook de initiatiefneemster en leider van de Nederlandse Profetische Raad, een landelijk netwerk met als doel, gezond functionerende profeten in Nederland te zien opstaan. Arleen geeft Profetenscholen door heel Nederland en wordt regelmatig gevraagd om over het horen van Gods stem en over de Heilige Geest te spreken in gemeentes en organisaties in binnen- en buitenland. Arleen heeft een passie om mensen en landen hun roeping te helpen ontdekken door de profetische bediening en op een effectieve wijze daarin te gaan wandelen. 

E-mail Arleen Westerhof

Gerard Keizer

Ik ben Gerard, 57 jaar oud.
Samen met Gerda en onze 'mini' genieten wij van een heerlijk rustig thuis 
We hebben 3 kids. Joy 37  Mark, Wietse 36  Denise en Sam 31 en Kelly.
En ........ 5 toppertjes van kleinkinderen, Damian,Wesley, Loulou, Gigi en Amy.

Ik ben al jaren ondernemer en daarbij specifiek gericht op de Critical Care markt/zorg.

Sinds 2011 zijn wij betrokken bij GEA en genieten hier van worship, dynamiek & passie.
Wat mij aantrekt is karakter building, kingdomship en onze plaats in de maatschappij.
Een ieder wordt hierin gechallenged om zijn/haar destiny helder te krijgen en ook in te vullen.
Dit alles wordt ondersteunt/gesupport door een enthousiast team met een sterk programma.

Kortom, FUN!!

E-mail Gerard Keizer

Gerda Keizer

E-mail Gerda Keizer

Gert-Jan Reerds

Gert-Jan Reerds is van geboorte Fries, maar opgegroeid in het Noord Hollandse Heemskerk. Heeft als tiener God als zijn verlosser leren kennen en heeft Zijn hulp en nabijheid sindsdien steeds mogen ervaren in alles wat hij ondernam.
Is sinds 1987 getrouwd met Yvonne en samen hebben zij twee prachtige dochters en (inmiddels) een lieve schoonzoon.
Hij is afgestudeerd aan de Landbouw Universiteit Wageningen (richting Tuinbouwplantenteelt en Bedrijfseconomie) en werkt sindsdien bij de Rabobank. Momenteel begeleidt hij bedrijven in zwaar weer.
Sinds 2012 betrokken bij GEA. Daarvoor actief geweest in kinder- jeugdwerk, lofprijs/aanbidding en diverse bestuurlijke functies van evangelisch charismatische gemeenten. Binnen GEA als coördinator GloryKidz betrokken, naast de invulling en bijdragen aan het Leiderschapsteam.
In de (spaarzame) vrije tijd slaat hij graag een tennisballetje of is hij aan het klussen in en rondom zijn nieuwe woning in Wognum, waar u natuurlijk welkom bent om gezellig een koppie te doen.......

E-mail Gert-Jan Reerds

Yvonne Reerds

Yvonne Reerds is geboren in Friesland en is daar ook opgegroeid. Heeft na de opleiding Kinder en Jeugdverzorging de opleiding tot Z-verpleegkunde doorlopen en heeft als teamleider in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking gewerkt.
Yvonne is getrouwd met Gert-Jan en moeder van twee dochters, waarvan reeds 1 is uitgevlogen.
Ze is de afgelopen 6 jaar werkzaam geweest in de Bookshop van Pelgrim in Amsterdam Zuid-Oost, waar ze de internetbestellingen en winkelbevoorrading afhandelde. Sinds enkele maanden is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging.
Binnen GEA is ze actief in het bevrijdingsgebed, naast haar bijdragen in het leiderschapsteam.
In eerdere gemeenten heeft ze naast bestuurlijke taken en jeugdwerk creatieve bijeenkomsten voor vrouwen georganiseerd. In haar vrije tijd leest ze graag een boek of lost ze een crime op bij NCIS.....

E-mail Yvonne Reerds

Marije Sas

Marije is 34 jaar oud en geboren en getogen in Zwolle. Ze heeft haar studie MWD in de studentenstad Groningen gevolgd en kwam in 2007 in Amsterdam wonen. Ze maakte vlak daarvoor een radicale keuze om voor Jezus te leven en na een klein jaar wonen in Amsterdam wist ze dat God's Embassy de plek voor haar was. Marije is binnen God's Embassy verantwoordelijk voor het Welkomstteam, ze draait als jonge moeder mee met de creche en samen met haar man leidt ze een M12 voor jongvolwassenen. Verder doet ze graag 'klussen' zoals intakegesprekken voeren of het mentoren binnen het 7-stappenplan.
In 2010 trouwde Marije met Harmen en samen hebben ze een dochtertje van drie en een half jaar en een zoontje van twee jaar oud. Ze werkt als maatschappelijk werkster. In haar vrije tijd schrijft ze graag (fictie)verhalen of leest ze een goed boek. Verder geniet ze van haar gezin, haar vriendinnen, de mensen en taken binnen God's Embassy en op vakantie gaan naar verre, warme oorden.

E-mail Marije Sas

Harmen Sas

Harmen is 39 jaar, en geboren in Rotterdam. Van jongsafaan kent hij God, en heeft door de jaren en gemeentes heen altijd actief meegedraaid in evangelisatie, jeugdwerk en aanbiddingsteams. Harmen is vanaf het begin zijdelings betrokken geweest bij God's Embassy als gastmuzikant in de gemeente en bij St. RED, waar hij ook bestuurslid was. Sinds zijn relatie met Marije is hij in 2010 definitief overgekomen, en draaien zij sinds 2011 mee in het leidersteam. Harmen is aanbiddingsleider en gooit graag z'n distortion aan.
Harmen is getrouwd met Marije en samen hebben zij een dochtertje Serah en zoontje Kaleb.

E-mail Harmen Sas
<